Wie is Twinspin?

Mijn naam is Sylvia de Winter en ik ben (zzp) grafisch ontwerper, communicatie adviseur, front-end developer, tekstschrijver, beeldbewerker en video-editor. 

Mijn ruime ervaring in bedenken én maken, zet ik graag voor je in. 

Ik heb ruim 20 jaar met veel plezier en creativiteit voor GVB (Gemeentevervoerbedrijf Amsterdam) gewerkt in het communicatie-vak.

Nu werk ik, met nog meer gusto, voor mezelf én – als het even kan – voor jou natuurlijk.

Wat mijn klanten zeggen

Bijna een jaar samengewerkt aan een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform en dat op SharePoint! Sylvia ontzorgt en is ziet steeds de volgende stap al aankomen. Dat werkt heel prettig en geeft vertrouwen in een mooi en volledig resultaat!

Raïna Nijs
Teammanager Tram

Sylvia combineert kennis van communicatie met kennis van (sharepoint)techniek. Daarbij komt ze snel tot de kern van de zaak, werkt snel en is oplossingsgericht. En ze heeft ook nog eens gevoel voor humor. Heel fijn om mee samen te werken.

Nancy Kamperveen
Zelfstandig communicatie adviseur

Snel, vakkundig en professioneel. Onlangs ontwikkelde Sylvia voor mijn opdrachtgever het beeldmerk voor een programma en de deelprojecten. De communicatie was goed en snel en er waren slechts twee versies nodig om tot de eindversie te komen.

Rianne Heere
scenarioschrijver – tekstschrijver – communicatieadviseur
Scroll to Top